Filmer, filmer og mer filmer!

Sean har vært filmfanatiker helt siden barneårene og han husker fremdeles hvor spennende det var å få dra og se på barnefilmer på den lokale kinoen. I dag kan han glede seg over å selv skape spennende opplevelser, magiske karakterer og underholdning for TV-seere og kinogjengere.

Mer Mindre

Sean’s filmkolleksjon vokste i takt med hans internasjonale idrettskarriere. Han representerte Storbritannia i World Cup konkurranser i skiskyting fra 1980-1984. Han representerte senere Norge i hundekjøring og vant EM-sølv i 1989. Men dette var før han fant ut at det med å utvikle figurer er veldig morsomt!

Sean er en Sapper – Royal Engineer. Han tok sin utdanning ved Royal School of Military Engineering i Chatham i England. Han ble kvalifisert som en City and Guilds of London – håndverker i blikkforming og rørtilpasning i 1978. Siden 1985, Sean har spesialisert seg som blikkenslager i Norge.

Hoved-inspirasjon? Det er vanskelig å svare på, sier Sean (det er så mange!), men innrømmer at han fremdeles liker Bill and Ben the flowerpot-men og Thunderbirds, TV-serier med eventyrfigurer fra barndommens England. I nyere tid ble sci-fi-sjanger og produksjoner som Spitting Image og Wallace and Gromit favoritter, der Sean lar seg fascinere spesielt av skapernes humor og oppfinnsomhet.